Felmeddelande

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in require_once() (line 580 of /data/0/a/0a9f194f-5f91-48a8-a8b4-17d51c38dd9b/nublirdetnytt.palestinagrupperna.se/public_html/includes/cache.inc).
  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated in require_once() (line 580 of /data/0/a/0a9f194f-5f91-48a8-a8b4-17d51c38dd9b/nublirdetnytt.palestinagrupperna.se/public_html/includes/cache.inc).

Stöd som månadsgivare och autogiro

Du kan bidra till Palestinagruppernas biståndsverksamhet genom kontinuerliga bidrag. Ett alternativ till enskilda gåvor till vårt 90-konto är att bli månadsgivare. Som givare bidrar du antingen genom att betala in 270 kronor kvartalsvis på Palestinainsamlingens konto, eller genom att fylla i ett autogiromedgivande på 90kr per månad eller mer. Fyra gånger om året skickas givarbrevet ut till alla månadsgivare. I detta brev redovisas hur Palestinainsamlingens pengar har använts i biståndsprojekten. Som månadsgivare får du också vår tidning Palestina Nu tre gånger per år. Ett inbetalningskort medföljer för de månadsgivare som valt att inte använda sig av autogiro. Med ett sms kan du anmäla dig som månadsgivare och få information skickad till dig på posten, se längst ned på denna sida för mer information.

Vår ambition är att så många som möjligt ska övergå till månadsgivare via autogiro. Det underlättar både för dig, och för oss i administrationen. För att bli månadsgivare genom autogiro måste du fylla i ett autogiromedgivande som du undertecknar och skickar till Palestinagrupperna i Sverige (Tegelviksslingan 20, 116 45 Stockholm). I rutan till vänster finns en blankett att skriva ut. Vi skickar gärna en utskriven blankett att fylla i om du inte har möjlighet att skriva ut själv.

Vill du inte betala via autogiro betalar du in en första inbetalning på 270kr på Palestinainsamlingens plusgiro (90 11 57 – 8) och skriver att du vill bli månadsgivare i meddelandefältet. Även dina enskilda gåvor betalas in på detta plusgirokonto. Kontakta oss om du vill ha mer information eller få inbetalningskort skickade till din postlåda.

Läs mer om projekten vi stödjer här!

 

Shop Nike Shoes, Apparel, Accessories at Renarts

d6_nid: 
1 232